Äitiys on merkityksellinen ja voimakas tila

Äidit ovat maa, josta kaikki kasvaa. Nainen on rajalinja tämänpuoleisen ja tuonpuoleisen maailman välillä. Raskaus, synnytys ja äitiys ovat valtavia muutoksia, siirtymiä, naisen elämässä. Se on pyhää ja ikiaikaista - mutta samalla kuitenkin arkisin asia maailmassa. Aina kun syntyy lapsi, syntyy myös äiti, joka ottaa äidiksi tultuaan paikkansa esiäitien ketjussa. Jokainen äiti ansaitsee myös tulla tuetuksi polullaan.


Äitiyden energia on unohdettu voima, hoitava, parantava, luova, lämmin ja pehmeä. Se on rakkautta, huolenpitoa ja turvaa. Eikä vain lapsillemme, vaan myös itsellemme, ympäristöllemme, luonnolle ja omalle yhteisöllemme.


Miten tuoda luonnon ja kehon viisaudesta voimaa nykypäivän äitiyteen?

Haluan työssäni tuoda esille äitiyden voimaa, kunnioitusta luomistyölle. Järjestän raskaanaoleville sekä synnyttäneille vertaistuellisia sekä seremoniallisia tapahtumia. Suojellaan syntymää ja elämän kantajan voimaa.

Lue blogistani lisää pyhästä äitiydestä, imetyksestä sekä synnytyksen voimasta!


Heating

Äitiyden voiman palveluita

Verkkokaupasta löydät voimaesineitä äitiyteen, synnytysalttarille tai vaikka kirjahyllyyn muistuttamaan vitunvoimasta.
Äideille suunnattuja tapahtumia on pitkin vuotta. Kantajaiseni -piirisarja sisältää piirejä raskaudesta, synnytyksestä ja äitiydestä.
Synnytysalttari on hyvä tapa nostattaa omaa voimaa, antaa hetki itselleen ja kohtuvauvalle. Verkkokaupassani on myynnissä kynttilöitä ja voimaesineitä tähän tarkoitukseen sopivasti - tai vaikka kirjahyllyyn viunvoimasta muistuttamaan.
Järjestän myös tilauksesta juhlia, rentoutuksia ja seremonioita siirtymien, kuten kuukautisten alkamisen, raskauden tai synnytyksen kunniaksi. Joko vain sinulle ja vauvallesi, tai suvulle tai ystäväporukalle.
Sinulla on oikeus omaan voimaasi,tukeen ja siitymän kunnioitukseen. Ota yhteyttä, jos kiinnostuit, niin räätälöidään sinulle sopiva kokonaisuus!