Kuka Kiia?

Olen järvenpääläinen kolmen lapsen äiti, kirjailija ja yrittäjä.
Juureni ovat syvällä maassa. Olen kivien keräilijä, meren rakastaja ja 3/4karjalainen. Haluan huomata pihapuuta katsoessani sen sielun, tuntea itsessäni eläimen ja kunnioittaa sitä, mitä pidetään itsestäänselvänä.
Tärkeimpiä teemojani on seksuaalisuus ja sen kunnioittaminen pyhänä luonnonvoimana
Kirjoitan naisen seksuaalisuudesta, suoraan ja kaunistelematta. Minua kiehtoo seksuaalisuuden eläimellisyys, pyhyys ja aitous, sekä naiseuseudessa syklisyys ja kyky kasvattaa ja synnyttää elämää. Nainen kiertää maata yhdessä kuun kanssa, ja toimii porttina tämänpuoleisen ja tuonpuoleisen maailmojen välillä, tuntee luonnon syklit kehossaan.
Runokirjojani Maalatut reidet ja Pyhä voima voi ostaa esimerkiksi omasta verkkokaupastani.Myös runokirjani käsittelevät naisen seksuaalisuuden voimaa. Naisen halu on vaiennettu, väheksytty ja väärinymmärretty voima. Naisen halun lähde kehon syklisyys ja luomisvoima.
Olen suunnitellut ja toteuttanut viestintää Häpy Korut -mallistossa. Naisen kehossa ja seksuaalisuudessa on runsaasti tabuja, joiden purkaminen vapauttaa voimaa.

Myös lasten seksuaalikasvatuksessa haluaisin nähdä oman kehon kunnioittamista ja arvostusta sekä syklisyyden vaikutusten tunnistamista. Oman kierron kunnioittaminen opettaa rakastamaan itseään.
Äitiys on ollut suurin opettajani
Esivanhempiemme maailmankuva, sieltä periytynyt viisaus sekä oman kehomme voima ovat asioita joista voimme ammentaa työkaluja äitiyteen ja arkeen. Haluan tuoda naisia yhteen, ja rikkoa kuilua, jonka tämän ajan erillisyys ja yksinäisyys on tuonut väliimme.
Äitiys on transformaatio. Kehon voima ja kyky synnyttää sekä sielun tanssi maailmojen läpi noutamaan uutta henkeä ovat auttaneet näkemään paljon uusia ulottuvuuksia luonnossa ja elämässä. Se on myös muuttanut käsitystäni äitiydestä ja muistuttanut omasta paikastani esiäitieni ketjussa.
Luonto on elämän edellytys
Ihminen on osa luontoa ja luonto osa ihmistä. Yhteys luontoon ja sen kunnioitus, luonnon pyhyyden tiedostaminen ja kehollistaminen ovat tärkeitä elämänedellytyksiä itselleni. Pidän niitä tärkeinä kysymyksinä yhteiskunnan hyvinvointia ja ympäristönsuojelua ajatellen.
Ympäröivä maailmamme on upea kokonaisuus, täynnä ratkaisuja ja vastauksia sille, joka osaa pyytää. Samoin me ihmisetkin, olemme luonto, täynnä valmiita vastauksia kun vain uskaltaa katsoa.
Väkevä akka on perustettu tuomaan maan voimaa sekä luonnon ja kehon viisautta naisten elämään. Se on perinteiden säilyttämistä, äitiyden kunnioitusta, seksuaalisuudesta iloitsemista sekä tabujen rikkomista.
Uskon, että maailmaa voi muuttaa parhaiten muuttamalla itseään. Oman paikkansa löytää tuntemalla juurensa ja latvansa.

Blogi

Runoilija Kiia Kakko kirjoittaa blogia naisen seksuaalisuudesta ja sen luomisvoimasta. Kirjoituksia, runoja ja pohdintoja siitä, miten voima kumpuaa kohdun viisaudesta, kuunkierrosta, uuden elämän kantamisesta ja synnyttämisestä sekä esivanhemmista.

Häpy korut

Häpy Korut ovat tuote, mutta myös keskustelunavaus. Menkkakoru poistaa häpeää kuukautisten ympäriltä, ja Klittakoru iloitsee nautinnosta ja halusta.

Olkoon vahvuus kanssasi, vuotava nainen.

Runokirjat

Runoja naiseudesta, seksuaalisuudesta ja kohtuvoimasta