Olemme kerrostuma viisautta

Esivanhempiemme maailmankuva, sieltä periytynyt viisaus sekä oman kehomme voima ovat asioita joista voimme ammentaa työkaluja äitiyteen ja arkeen. Menneiden sukupolvien traumojen ja vahvuuksien kohtaaminen on palvelus sekä itsellemme että lapsillemme. Esivanhemmilta saamme myös opastusta silloin, kun sitä tarvitsemme.

Aiemmin yhteys luontoon, jokaisella aistilla, on ollut eloonjäämisoppi. Kun ymmärrämme luontoa, ymmärrämme itseämme, koska olemme luonto. Samassa rytmissä, samassa syklissä. Sen sijaan että taistelemme sitä vastaan, pyrimme hallitsemaan ja tukahduttamaan luonnon itsessämme ja ympärillämme, voisimme oppia tukemaan hyvinvointiamme antamalla tilaa luonnolle itsessämme.

 Maan energia on sama kuin kohdun. Se on kantava, läsnäoleva voima, ja samalla tila jonka jokainen voi saavuttaa. Kohdussa elää sama voima parantaa ja syntyä uudelleen, kuin luonnossa. Luonnollisen kuukautiskierron avulla on helppo kokea itsensä osaksi luontoa. Olemme yksi sen elämänvoiman muodoista. Kohtuyhteyden palauttaminen on välttämätön osa hyvinvointia. . 

 Verkkokaupastani löydät floraalisia käsitöitä luonnonmateriaaleista. Aiheinani ovat  suomalais-ugrilainen kansanperinne, myytit, voimaesineet, oman voiman ja luonnon vahvistaminen. Myytit sisältävät moniulotteista viisautta, joka auttaa ymmärtämään maailmaa, jossa elämme. 

Teosten materiaalit on kerätty luontoa kunnioittaen ja jälkiä jättämättä, suurimmaksi osaksi maasta löytyneistä kasvienosista ja muista aineksista. Kaikki luut ja höyhenet ovat löydetty metsästä.