Olemme kerrostuma viisautta

Esivanhempiemme maailmankuva, sieltä periytynyt viisaus sekä oman kehomme voima ovat asioita joista voimme ammentaa työkaluja äitiyteen ja arkeen. Menneiden sukupolvien traumojen ja vahvuuksien kohtaaminen on palvelus sekä itsellemme että lapsillemme. Esivanhemmilta saamme myös opastusta silloin, kun sitä tarvitsemme.

 Tärkeimpiä tehtäviäni tässä ajassa on parantaa omaa sukulinjaamme, ja samalla koko yhteisöä. Kohdussa elää sama voima parantaa ja syntyä uudelleen, kuin luonnossa. Luonnollisen kuukautiskierron avulla on helppo kokea itsensä osaksi luontoa. Olemme yksi sen elämänvoiman muodoista. Kohtuyhteyden palauttaminen on välttämätön osa hyvinvointia. 

Hoitavien yrttien, merkityksellisten symbolien ja tapojen käyttö tapahtumissani on minulle tapahtumissani tärkeää. Haluan tarjota kokonaisvaltaisen kokemuksen, turvallisen tilan hyvillä energioilla. 

 Verkkokaupastani löydät floraalisia käsitöitä luonnonmateriaaleista. Aiheinani ovat  suomalais-ugrilainen kansanperinne, myytit, voimaesineet, oman voiman ja luonnon vahvistaminen. Myytit sisältävät moniulotteista viisautta, joka auttaa ymmärtämään maailmaa, jossa elämme. 

Teosten materiaalit on kerätty luontoa kunnioittaen ja jälkiä jättämättä, suurimmaksi osaksi maasta löytyneistä kasvienosista ja muista aineksista. Kaikki luut ja höyhenet ovat löydetty metsästä.

Olen opiskellut kursseilla sekä mentorien opastuksella perinnehoitoja, energia- ja seremoniatyöskentelyä, äänellä itkua ja muinaisperinteitä. Itsenäisesti olen opiskellut 15 vuotta noitaperinteitä, luonnonuskontoja ja muinaishistoriaa. Parhaana opettajana on toiminut oma suhde luontoon ja kehollisuuden löytäminen.