Palvelut

Väkevän akka vahvistaa luonnon ja kehon viisautta.

Työpajoissa, piireissä ja muissa tapaamisissa kantavina teemoina yhteisöllisyys, kohtaaminen ja läsnäolo. Voit tulla juuri sellaisena kuin olet! 

 Verkkokaupassa on myynnissä kirjoja, koruja, kynttilöitä ja muita voimaesineitä. Verkkokaupan kautta voit saada ilmoittautua tapahtumiin.

Yksityiset juhlat ja seremoniat siirtymäriittien kunniaksi, piirit omalle porukalle tai tilaustyöt luonnonmateriaaleista? Laita viestiä kiiakakko@outlook.com

Jokaisessa naisessa asuu kohdun viisaus ja voima.  

Palvelut 

Piirit, kurssit, työpajat
Piirit, kurssit, työpajat
Koronakevät siirsi tapahtumat nettiin. Tällä hetkellä sovitut Kohdun kuuntelu -työpajat (osallistumismaksu 5e) sekä Kantajaiseni -piirisarja (30e sis. kaksi piiriä ja materiaalipaketti) ovat online.  Tulossa kuitenkin myös livetapahtumia, kohtaamisia ja kosketusta on kaivattu <3

Piirit, juhlat tai seremoniat tilauksesta&nbsp;
Piirit, juhlat tai seremoniat tilauksesta 
Pääkaupunkiseutu / Keski-Uusimaa


Haluaisitko piirin tai työpajan vaikka ystävien illanviettoon, morsiusseremonian, mother blessing juhlan tulevalle äidille tai yrttihemmottelun tai rumpurentoutuksen ystäväporukallesi? 

Hinta määräytyy tilaisuuden keston, matkan ja sisällön mukaan. Tuon mukanani tarvittaessa jalkakylpytarvikkeet, ruokaa, kynttilöitä, tai mitä sovimme.  Mahdollisuus myös osamaksuun.

Kolumni, luento, muu kirjoitustyö tai esiintyminen?&nbsp;
Kolumni, luento, muu kirjoitustyö tai esiintyminen? 
Kirjoitan tilauksestakolumneja, blogeja ja jos aihe inspiroi niin toisinaan runojakin. 


Puhujana teen kirjailijavierailija, tulen puhumaan runoistani ja niiden aiheista, sekä muista käsittelemistäni aihepiireistä. 

Hoidot
Hoidot
Etäyhteys tai tapaaminen PK-seutu/Keski-Uusimaa 


Autan sunnittelemaan tai rakentamaan  itsellesi voimallisen alttarin omiin tarpeisiisi. Se voi olla raskausajan alttari, kuukautisalttari, vuodenkiertoa tai kuunkiertoa seuraava tai vaikka esivanhempien kunnioittamiseksi. 

Myös henkilökohtaiset maanläheiset rentoutushetket, rummutukset, hemmotteluhetket yrttien parissa. 

Käytössäni on rituaalikynttilöitä, soittimia, sekä muita tarvikkeita. 

Hinnat 

Tapaaminen 1h/40e, 1,5h /50e, 2h/60e + mahdolliset matkakulut

Etäyhteys 30min /20 e, 1h/30e