Tulevat tapahtumat

<p>Kohdun kuuntelu -työpaja</p>

Kohdun kuuntelu -työpaja

SEURAAVAT TYÖPAJAT 27.6 Ja 11.7 

klo 13-14

 Elä syklien virran voimassa, ja opi tuntemaan omat tarpeesi ja vahvuutesi! Tervetuloa mukaan kohdun viisauden äärelle! Käymme läpi kehon syklit. Vetäjänä alustan jokaisen syklin, jonka jälkeen pohdimme ja jaamme tuntemuksiamme ja kokemuksiamme. Emme keskity biologiaan, vaan kokemuksellisuuteen. Millaiset ovat sinun kohtusi viestit?


 Voit valmistautua pohtimalla havaintojasi etukäteen. Varaa viereesi muistiinpanovälineet oivallusten kirjaamiseksi.Saat keinoja itsetuntemuksen lisäämiseksi ja kehosi kanssa sopusoinnussa elämiseen. Kuukautiskierto on voimanlähde, ja hyvä mittari oman hyvinvoinnin tarkkailussa. Keskitymme luonnolliseen hormonikiertoon. Voit osallistua, vaikka käytössäsi olisi hormonaalinen ehkäisy, jos aihe kiinnostaa sinua.Piiri avataan ja suljetaan rentoutuksella ja läsnäoloharjoituksella. Veri on luontomme ♥

 Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla linkin, jolla pääset mukaan tapaamiseen. 

lisätiedot : kiiakakko@outlook.com

<p>Kantajaiseni – äitiys arjessa, kehossa ja sukulinjassa</p>

Kantajaiseni – äitiys arjessa, kehossa ja sukulinjassa

Miten tuoda äitiyteen voimaa luonnon ja kehon viisaudesta? Tämä on lempeä matka äitiyden voiman alkulähteille. Kurssilta saat työkaluja, joilla tuoda arkeesi arvostusta ja merkitystä. Kantajaiseni -piirit sisältävät kolme eri aihekokonaisuutta, Raskaus, Synnytys, Äitiys. Voit ilmoittautua vain itsellesi sopivaan aihekokonaisuuteen. Jokaiseen sisältyy kaksi online tapaamista, ja tapaamisten välissä saat aiheesta sähköpostitse materiaalia josta voit tutustua aiheeseen lisää. Mukana teemaan liittyviä harjoituksia, pohdittavia kysymyksiä ja reseptejä.

Aikataulut:

Raskaustapaamiset 19.6 ja 26.6

Synnytys tapaamiset 16.6 ja 23.6

Äitiys tapaamiset 13.9 ja 20.9